søndag 12. desember 2010

I disse hai-tider.

Det har vært snakket en hel del om hai de siste ukene.  Temaet har kretset rundt noen haiangrep i Egypt... Jeg skal vise dere en helt harmløs hai, som faktisk er på vei til toalettet... Ser dere den lille detaljen? :-)

Bildet er tatt på "Universeum" i Gøteborg tidlig i høst.  Litt støy i bildet grunnet høy ISO og lite tilgjengelig lys, men dere overlever nok :-)

Ps. Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

  1. Hehe.. =) Jeg satt og lette etter både bæsj og tissefant, men fant ikke noe før jeg klikket på bildet og så det større..:P Da dukket det jammen opp en morsom detalj ja! =)

    Takk for alle kommentarene jeg fikk i bloggen min! Jeg vet at 7D er ett utrooolig bra kamera, og valget falt egentlig på den før jeg bestemte meg for 5D mk II. 7D tar bilder raskere, og er også værbestandig, noe som frister meg med tanke på at jeg ønsker å fotografere dyr i fart også. MEn så var det dette med fullformat da.. Jeg har egentlig bestemt meg for at det er dét jeg vil ha, siden jeg driver med portrettfotografering hovedsaklig, og syns det hadde vært herlig å kunnet få så mye som mulig detaljer ut av hvert bilde. Men det er også masse fordeler med 7D (som ett ikke-fullformat kamera), som frister meg masse. I tillegg til at jeg ikke har RÅD til noen av dem igrunn..

    Kan egentlig bare sette meg ned og ønske meg ett nytt kamera, og håpe at noen kjøper 7D eller 5D mk II i gave til meg. OVERRASK MEG kan jeg jo si, hihi...=)

    SvarSlett
  2. Oooog det hai-bildet var forresten supert! Støy bryr jeg meg ikke noe om i det bildet. Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt på DET da jeg var i Universeum Gøteborg 2009. Jeg hadde litt mindre kunnskap enn nå, og glemte hele tiden hva jeg kunne gjøre. Hender jeg gjør det fortsatt faktisk haha...:P

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen et lite spor etter deg :-)