tirsdag 7. desember 2010

Jeg blogger hos Japan Photo :-)

Jeg har vært så heldig å få lov til å blogge litt hos Japan Photo - noe jeg setter veldig pris på :-) 


Mitt første blogginnlegg finner du HER og handler om CEWE FOTOBOK.  Jeg kommer til å ha flere gjesteopptredener på den bloggen også.

La det være sagt, at jeg ikke blogger om ting jeg ikke står for - så eventuelle spekulasjoner om at jeg er kjøpt og betalt kan dere godt la være å dele.  Jeg bruker butikkene fordi de er sentralt plassert i forhold til der jeg bor, fordi prisene er ok - ikke minst fordi betjeningen er hyggelig :-)  Ikke dermed sagt at andre fotobutikker er noe "mindre bra", men dette er "min" butikk.

Du kan forøvrig lese mer om CEWE FOTOBOK HER :-) 

Avslutter forøvrig innlegget med ett bilde tatt i sommer.  Tanken var å vise en "barbiedukke" i "havsnød" - på en litt vintage-måte.  Bildet er tatt i dårlig lys (skumring) og er ganske tungt redigert. Støy i bildet, og fargeavvik er gjort med vilje :-)

3 kommentarer:

 1. Sv; Ja det blåste surt og var kaldt man blir kanskje litt vill i blikket da.Hehe:)

  Det var et fint innlegg på Japan Photo, en slik bok kan være kjekt til julegaver ja.

  SvarSlett
 2. Flott blogginnlegg du har skrevet for Japan Photo da. ;) Er kjekt med et fotoalbum å bla i.

  Sv. Takker for kommentar på bloggen min.

  SvarSlett
 3. Jeg ble anbefalt å blogge for dem jeg også, men jeg følte at siden jeg jobber hos Aril Foto i Rakkestad akkurat nå, ville det blitt litt illojalt å blogge for noen andre...=) Dessuten så kom jeg fram til at Japan Photo sikkert har mange som bruker dem flitting, som heller burde blogge for dem, enn at jeg, som aldri har vært innom en slik butikk skal sitte å blogge om produktene dems.

  Hvorfor jeg ikke har vært innom? Det er ingen JapanPhoto i området! Kanskeje de har det i Ski? Ellers så er FotoVideo min store favoritt..=)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad dersom du legger igjen et lite spor etter deg :-)